Diensten


Sleutelservice

Wilt u een sleutel kopiëren of een Cilinder laten maken? Het kan bij HOZA! Loop langs onze sleutelservice (bij de balie) en wij zullen u tot dienst zijn. 


Reparatieservice

U kunt nu ook uw machines bij ons laten repareren. Neem uw kapotte machine mee naar de winkel zodat wij een indicatie van de reparatie kunnen maken. Wij nemen contact met u op als de gerepareerde machine weer voor u klaar ligt.


Zaagservice

Het is nu ook mogelijk uw gekochte tuinhout op maat te laten zagen. Spreek hiervoor een van de medewerkers van onze buitenafdeling aan of vraag ernaar bij de kassa.


Slijpservice

Ook kunt u bij ons terecht voor het slijpen van uw machines, zaagbladen, messen, scharen en schaatsen.


Bezorgingsservice tuinmeubelen / tuinhout

Wanneer het vervoeren van uw gekochte tuinmeubelen of tuinhout lastig wordt, kan uw artikel ook worden bezorgd. Wij bezorgen tegen de volgende voorwaarden: Regio Apeldoorn-Vaassen: € 15,00 bezorgkosten (GEEN BEZORGKOSTEN bij een aankoopbedrag groter dan €300) Regio Emst-Epe-Beekbergen-Klarenbeek: € 20,00 bezorgkosten (GEEN BEZORGKOSTEN bij een aankoopbedrag groter dan €500) Regio Eerbeek-Heerde-Twello-Loenen: € 25,00 bezorgkosten (GEEN BEZORGKOSTEN bij een aankoopbedrag groter dan €500) Buiten deze regio's, bezorging in overleg. De producten worden binnen 5 werkdagen na bestelling bezorgd, indien de artikelen op voorraad zijn. U kunt bij bezorging met de PIN betalen.


Plaatsing / Montageservice

Heeft u zojuist tuinschermen gekocht, maar kunt u deze niet zelf plaatsen? De plaatsing / montageservice van HOZA neemt uw zorgen uit handen. Tegen een vaste prijs per scherm sturen wij erkende installateurs naar u huis die zowel de schermen komen bezorgen als plaatsen. Aangezien de installateurs veel ervaring hebben met het plaatsen van onze materialen, weten wij zeker dat onze tuinschermen ook zo komen te staan als bedoeld. Bovendien komt u vanwege onze vaste prijzen achteraf niet voor verassingen te staan. Uiteraard bieden wij niet alleen de mogelijkheid om tuinschermen te laten plaatsen. Wij kunnen ook een installateur uw kant op sturen voor het plaatsen van andere tuin artikelen. Denk hierbij aan blokhutten, veranda’s, pergola’s, overkappingen, kunstgras, robotmaaiers, sproei installaties en speeltoestellen.


Keuring brandblussers

U kunt ook bij ons terecht voor het keuren van brandblussers, elke vrijdag komt de specialist langs om ze te keuren. het word gekeurd door een reob gecertificeert bedrijf.

klik hier als u meer wil weten over het keuren van brandblussers 

Onze sterke punten

Veilig betalen

HOZA maakt gebruik van iDEAL voor een veilige transactie.

Groot assortiment

Een breed scala aan producten die aan uw behoeften voldoen.

Deskundig advies

Deskundige begeleiding en antwoorden op al uw vragen.

Neem contact op

We staan altijd voor u klaar om deskundig advies te geven.