• TE-JS 100 - DECOUPEERZAAG
De Einhell TE-JS 100 is een krachtige decoupeerzaag met pendelfunctie, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende klussen. De zeer grote zaagcapaciteit van de machine maakt het mogelijk om zaagwerkzaamheden gecontroleerd en op een nauwkeurige wijze uit te voeren. Met een viervoudig verstelbare pendelbeweging en de geïntegreerde regelelektronica voor het aantal slagen, maakt het afstellen van deze machine erg eenvoudig. Je kunt met deze decoupeerzaag direct aan de slag gaan, door het meegeleverde zaagblad voor hout.

Krachtige motor voor optimaal resultaat

Deze decoupeerzaag is voorzien van een krachtige 750 Watt motor, waarvan het toerental verschilt van 800 tot maximaal 3000 toeren per minuut. De viervoudig verstelbare pendelbeweging en regelelektronica in de decoupeerzaag maken het mogelijk om het aantal slagen van de machine in te stellen bij het materiaal waarmee gewerkt wordt en de zaagwerkzaamheden die worden uitgevoerd. Zo kun je heel eenvoudig een optimaal resultaat behalen.

Eenvoudig van zaagblad wisselen

Een zaagblad kan zonder gereedschap worden verwisseld, zodat je snel door kunt werken na het wisselen. Ook kan de aluminium zaagschoen met kunststof inlay ter bescherming van het te bewerken materiaal tot 45 graden verstek worden gezet, zonder gereedschap te moeten gebruiken. De machine kan een voorwerp met een maximale dikte van 100 millimeter zagen.

Geïntegreerde LED-lamp

Om veilig en nauwkeurig te kunnen werken, is de decoupeerzaag voorzien van een geïntegreerde LED-lamp. Hiermee behoud je het zich op de werktafel, zodat fouten of onveilige situaties tijdens het zagen voorkomen worden. Je veiligheid wordt daarbij bevorderd door een klapbaar scherm rond de zaag van deze machine.

Parallelle aanslag

Om de controle tijdens het zagen te behouden, kan gebruik gemaakt worden van een parallelle aanslag. Zo wordt het mogelijk om op zeer nauwkeurige wijze te zagen.

Altijd een schone werkplaats

Standaard leveren we een stofzuigadapter met de decoupeerzaag mee, om een schone werkplaats te kunnen behouden. Sluit je eigen stofzuiger op deze adapter aan, zodat het vrijgekomen zaagsel direct kan worden weggezogen van de werkplaats.

Praktische opbergkoffer

De machine wordt geleverd in een handige opbergkoffer, zodat je de decoupeerzaag na het gebruik ervan veilig op kunt bergen of kunt verplaatsen. Gebruik de kabelclip om de elektriciteitskabel aan de machine te bevestigen, na het oprollen.

Inbegrepen accessoires

Om direct aan de slag te kunnen gaan met het uitvoeren van verschillende zaagwerkzaamheden, wordt er standaard een zaagblad voor houten voorwerpen met de decoupeerzaag meegeleverd.

De belangrijkste specificaties van de machine:

Vermogen: 750W
Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Onbelast toerental: 800-3000 t/min.
Elektronische toerenregelaar met voorselectie
Zaagdiepte in hout/kunststof/staal: 100/12/10mm
Instelbare pendelfunctie (4 standen)
Slaghoogte: 23mm
Versteksnede tot 45 graden naar links en rechts
Gereedschapsloze zaagbladwissel
Universele opname (U-shaft en T-shaft)
LED verlichting
Geleverd inclusief 1 zaagje voor hout
Softgrip
Geleverd inclusief kunststof opbergkoffer
Deze machine maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

TE-JS 100 - DECOUPEERZAAG

  • Model: 4469636
  • Beschikbaarheid: Voorraadstatus opvragen
  • 99,00€

    per stuks
  • Excl. BTW: 81,82€

Onze sterke punten

Veilig betalen

HOZA maakt gebruik van iDEAL voor een veilige transactie.

Groot assortiment

Een breed scala aan producten die aan uw behoeften voldoen.

Deskundig advies

Deskundige begeleiding en antwoorden op al uw vragen.

Neem contact op

We staan altijd voor u klaar om deskundig advies te geven.