• TE-JS 18/80 LI SOLO - ACCU DECOUPEERZAAG - POWER X-CHANGE
De Einhell TE-JS 18 Li SOLO is een krachtige Decoupeerzaag, die voor veelzijdige zaagklussen kan worden ingezet. Gebruik de machine bijvoorbeeld in huis, in de garage of op een werkplaats. Met de inschakelbare pendelslag en de zeer rustige loop van de machine is het maken van snelle, precieze sneden heel eenvoudig.

Universele zaagbladhouder

Dankzij de universele zaagbladhouder op de machine is het mogelijk om een zaagblad zonder het gebruik van extern gereedschap te verwisselen. Het zaagblad in de machine biedt een zaagdiepte van 80, 12 en 10 millimeter in respectievelijk hout, kunststof en staal.

Instelbare pendelslag

Met de instelbare pendelslag is het mogelijk om snelle sneden te maken. Bij het instellen van de pendelslag heb je de keuze uit vier verschillende standen: geen, klein, gemiddeld en hoog.

Afblaasfunctie voor stof

De geïntegreerde afblaasfunctie voor stof zorgt ervoor dat je tijdens het gebruik van de machine een goed zicht blijft behouden op het materiaal waarmee gewerkt wordt.

LED-verlichting

Om veilig te kunnen werken beschikt de machine over een LED-licht, die op het snijbereik van de machine schijnt.

Glij-inzetstuk

Dankzij het geïntegreerde kunststof glij-inzetstuk worden gevoelige werkstukken ontzien bij het gebruik van de machine. Ook worden materialen beschermd tegen losscheurende spanen bij sneden zonder scheurvorming.

Mogelijkheid tot versteksneden

Deze decoupeerzaag maakt het mogelijk om versteksneden te maken tot een hoek van 47 graden naar links en rechts.

Opsteekbare indicatie van snijlengte

Om zeer exacte sneden te kunnen maken met deze decoupeerzaag is de machine voorzien van een extra opsteekbare indicatie van de snijlengte.

Power-X-Change

Deze decoupeerzaag werkt op een krachtige 18 volt met 1.500 milliampère per uur oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu zit niet bij de machine inbegrepen.

Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Decoupeerzaag.

Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van usb producten, alles is mogelijk.

U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “SOLO” versie (zonder accu) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee.

Snellader voor het opladen van de accu

Het opladen van de accu voor deze accu heggenschaar verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 volt snellader. Binnen een half uur is de accu voor 85% opgeladen. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

De belangrijkste specificaties van de machine:

Onbelast toerental: 2400 t/min.
Zaagdiepte in hout/kunststof/staal: 80/12/10mm
Instelbare pendelfunctie (4 standen: geen, klein, gemiddeld, hoog)
Slaghoogte: 25,4mm
Versteksnede tot 47 graden naar links en rechts
Gereedschapsloze zaagbladwissel
LED-verlichting
Bij gebruik met Power-X-Change 1500mAh-accu is laadtijd ca. 30 min.
Geleverd exclusief Power-X-Change accu en lader
Dit product maakt deel uit van de Einhell Expert Power-X-Change productlijn
2 jaar fabrieksgarantie

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

TE-JS 18/80 LI SOLO - ACCU DECOUPEERZAAG - POWER X-CHANGE

  • Model: 5018603
  • Beschikbaarheid: Voorraadstatus opvragen
  • 79,95€

    per stuks
  • Excl. BTW: 66,07€

Onze sterke punten

Veilig betalen

HOZA maakt gebruik van iDEAL voor een veilige transactie.

Groot assortiment

Een breed scala aan producten die aan uw behoeften voldoen.

Deskundig advies

Deskundige begeleiding en antwoorden op al uw vragen.

Neem contact op

We staan altijd voor u klaar om deskundig advies te geven.